Početna  /  Šaraba: Čavićeva odluka je neprovodiva u toku kampanje
Hercegovina Trebinje Vijesti

Šaraba: Čavićeva odluka je neprovodiva u toku kampanje

Nosilac odborničke liste NDP-a za Skupštinu grada Trebinja Slobodan Šaraba izjavio je Srni da nije čuo za odluku predsjednika NDP-a Dragana Čavića o raspuštanju trebinjskog odbora te stranke, dodavši da, ukoliko je to tačno, ta odluka ne mijenja ništa jer je u toku kampanja.

Slobodan Šaraba (Foto: Moja Hercegovina)
Slobodan Šaraba (Foto: Moja Hercegovina)

“Ako je to tačno, odluka ne mijenja ništa, ona je neprovodiva u ovom trenutku jer je u toku kampanja tako da je mi sada ne možemo prihvatiti”, poručio je Šaraba.

On je rekao da je Čavić takvu odluku donio po nalogu aktuelnog gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića.

Čavić je na ovaj način želio da pomogne Vučureviću, ali mu je ustvari samo odmogao. To je još jedan dokaz da je Vučurević već sad bivši gradonačelnik koji za sobom želi povući i NDP, ali mu to neće uspjeti”, naglasio je Šaraba.

On je dodao da će nakon lokalnih izbora vidjeti šta će biti dalje i u kom pravcu će ići NDP u Trebinju.

Predsjednik NDP-a raspustio je danas Gradski odbor te stranke u Trebinju zbog, kako je saopšteno iz ove stranke, pružanja otvorene podrške kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Luki Petroviću.

“Uprkos nizu upozorenja i insistiranja na jedinstvu u Savezu za promjene, Gradski odbor NDP-a Trebinje je ignorisao stvavove organa stranke i time pokušao nanijeti štetu jedinstvu Saveza za promene i njegovim namjerama da ne dozvoli instalaciju Dodikove vlasti u gradu pod Leotarom“, saopšteno je iz NDP-a.

0 Shares
0 Shares
Copy link