Početna  /  Pronađen počinilac krivičnog djela ”teška krađa u pokušaju”
Hercegovina Trebinje

Pronađen počinilac krivičnog djela ”teška krađa u pokušaju”

Policijska stanica Trebinje je, par sati nakon što je zaprimila prijavu da je izvršena provala u jedan privredni subjekat, pronašla počinioca, lice inicijala M.K., saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje, a prenosi Herceg televizija. Počinilac se optužuje za krivično djelo ”teška krađa u pokušaju”.

Foto: Moja Hercegovina

Kako se navodi u saopštenju, u dežurnu službu Policijske stanice Trebinje u ranim jutarnjim časovima, prijavljeno je da je izvršena provala u jedan privredni subjekat. Počinilac je upotrebom fizičke snage razvalio bočna vrata na objektu i ušao u unutrašnjost. Euro Blic saznaje da je u pitanju objekat trebinjske poslovnice ”Rajfajzen banke”.

Policijski službenici su uviđajem utvrdili da iz unutrašnjosti objekta nije ništa otuđeno, te da je jedina šteta koju je privredni subjekat pretrpio ona koja je nastala na vratima.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje će, kako je saopšteno, nakon dokumentovanja krivičnog djela „Teška krađa u pokušaju“ Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala M.K.

0 Shares
0 Shares
Copy link