Početna  /  Premijera filma “Na mliječnom putu” ipak u Bileći
bileća Hercegovina

Premijera filma “Na mliječnom putu” ipak u Bileći

BILEĆA – Iako je premijerno prikazivanje filma “Na mliječnom putu”, režisera Emira Kusturice, u Hercegovini trebalo da bude u Trebinju, danas je odučeno da bude u Bileći, saznaje “Moja Hercegovina”. Dogovoreno je da premijera bude 1. marta, u 17 časova, u Domu kulture “Jevto Dedijer”, a prisustvovaće joj Kusturica, zajedno sa nekim od glavnih i sporednih glumaca.

Detalj sa snimanja filma - Miljan Aleksić i Monika Beluči (Foto: Mja Hercegovina)
Detalj sa snimanja filma – Miljan Aleksić i Monika Beluči (Foto: Mja Hercegovina)

Međutim, kako nam je rečeno u kabinetu načelnika Opštine Bileća Miljana Aleksića, karata za premijeru u slobodnoj prodaji nema, jer su “planule” čim se pročulo za projekciju. Građani Bileće će imati priliku da pogledaju film od 2. marta, a tačan broj i satnica projekcija, te cijena karate, biće naknadno dogovoreni.

Načelnik Miljan Aleksić ovom prilikom za naš magazin je rekao da je veoma srećan što će film premijerno biti prikazan u Bileći, kao i što je on kao glumac bio njegov dio.

“Srećan sam što će moji sugrađani biti među prvima u svijetu koji su imali priliku da premijerno pogledaju ovaj film. Srećan sam i što sam imao priliku da glumim u njemu, jer mnogi svjetski poznati glumci sanjaju o tome da samo protrče ispred Kustine kamere, a ja sam, eto, dobio ulogu u njegovom filmu”, rekao je Aleksić.

Film će istog dana, u 21 čas, biti premijerno prikazan trebinjskoj publici u Kulturnom centru. Karte za premijeru u Trebinju su već rasprodate, ali je do nedjelje, 5. marta, planirano pet projekcija. Cijena ulaznica je 4 KM.

478 Shares

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
Copy link
Powered by Social Snap