Početna  /  Predsjednik bilećke Skupštine napustio sjednicu: Čuva nas policija kao da smo u Siriji
bileća Hercegovina

Predsjednik bilećke Skupštine napustio sjednicu: Čuva nas policija kao da smo u Siriji

BILEĆA – Predsjednik bilećke Skupštine Srđan Rogan danas je revoltirano napustio svoje mjesto zbog, kako je rekao, nezadovoljstva što ovu sjednicu obezbjeđuje veliki broj policajaca. 

Dražen Dunđer i Srđan Rogan (desno) (FOTO: Moja Hercegovina)
Dražen Dunđer i Srđan Rogan (desno) (FOTO: Moja Hercegovina)

Rogan je ustao sa mjesta predsjednika i vođenje sjednice prepustio svom zamjeniku Draženu Dunđeru, dok će on njeno praćenje nastaviti u odborničkoj klupi. On je rekao je pri dolasku na sjednicu “mislio da je u Siriji ili Alepu” kada je vidio koliko broj policajaca obezbjeđuje današnje zasjedanje bilećke Skupštine.

On je ovakav čin nazvao sramnim i poručio načelniku Miljanu Aleksiću da može ponovo da formira skupštinsku većinu, ali da nijedna vlast koju je čuvala policija nije dobro prošla.

Ovo je režimska vladavina koja nije dugog vijeka, jer nijedan režim koji je čuvala policija nije dobro prošao”, poručio je Rogan.

On je dodao da nije napustio funkciju predsjednika SO-a, već da će biti smijenjen glasanjem.

Inače, u protekla dva dana policiji su u dva navrata prijavljene prijetnje po život koje je, kako saznajemo, jedan bilećki odbornik uputio drugom odborniku i njegovoj porodici. Pretpostavlja se da je to jedan od razloga pojačanog prisustva policije.

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
0 Shares
0 Shares
Copy link