Početna  /  Predao se SDS-ov načelnik, osumnjičen za premlaćivanje: U opoziciji ignorišu događaj!
Izdvajamo Republika Srpska

Predao se SDS-ov načelnik, osumnjičen za premlaćivanje: U opoziciji ignorišu događaj!

Foto: BN / Arhiva
Načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić predao se jutros, u pratnji advokata, policiji, koja ga sumnjiči da je sinoć u blizini Vlasenice premlatio Merseda Trbića.

Đurić se nakon prijave napada, koji je Okružno javno tužilaštvo okvalifikovalo kao krivična djela “Teška tjelesna povreda” i “Izlaganje opasnostI”, nalazio u bjekstvu, sve do jutros.

– Sinoć oko 22 časa u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio se osumnjičeni Đurić uz pratnju advokata. Nakon toga je uhapšen i biće obavljena kriminalistička obrada. Sve ostale mjere i radnje će obaviti po nalogu postupajućeg tužioca – rekao je za ATV Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Podsjetimo, u Policijsku Stanicu Vlasenica prijavio se Trbić Mersed iz Sarajeva koji je naveo, da ga je u mjestu Bajrin kamen, Vlasenica, NN lice sustiglo sa vozilom beogradskih registarskih oznaka, koje je potom udarilo u njegovo vozilo “Reno”, izvuklo ga vani i udarcima rukama i nogama nanijelo teške tjelesne povrede (konstatovano u UKC Tuzla). Kako je tada objavljeno, radi se o Slobodanu Đuriću, načelniku Han Pijeska.

Simptomatično je da se o ovom događaju nije oglasio niko iz opozicije, ni Đurićev SDS niti predstavnici drugih koalicionih stranaka.

U međuvremenu, postupak načelnika Han Pijeska osudio je poslanik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović, u tekstu koji je danas objavio na svom blogu.

Moja Hercegovina

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap