Početna  /  Prečica Nevesinje – Bileća uskoro bez makadama
bileća Hercegovina nevesinje

Prečica Nevesinje – Bileća uskoro bez makadama

NEVESINJE / BILEĆA – Putovanje od Nevesinja do Bileće preko Zovog Dola, Bežđeđa i Divina već od naredne godine biće moguće bez truckanja makadamskim putem. Radovi na preostaloj neasfaltiranoj dionici dužine oko dva kilometra trebalo bi da počnu ove sedmice. Radi se o dionici regionalnog puta R-435 Nevesinje – Berkovići, od kraja asfalta u Vranikućama do Zovog Dola.

nevesinje-bileca-put

Javno preduzeće „Putevi RS“ pribavilo je građevinsku dozvolu, a posao je dobila grupa izvođača: „HP investing“ Mostar i „Nevesinjeputevi“.

Rukovodilac za održavanje u preduzeću „Nevesinjeputevi“ Milan Kovačević potvrdio je da su u toku pripremni radovi i da se trenutno obavlja iskolčavanje trase duge 2.006 metara. On je precizirao da realizacija projekta počinje 23. oktobra i da je rok za završetak radova 275 radnih dana.

0 Shares

Moja Hercegovina

2 0 komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Tempiracemo otvaranje taman pred izbore. Voli vas vas ratni profiter Milokrad Dodik i samo glasajte za mene.

  • ma sta me briga za vas imam ja preca posla nego da gradim vama hercegovcima. gradim ja ndh i razvijam njihov turizam tako sad hocu da spojim bl i split sa auto putem,napravio sam hotele i apartmane za izdavanja.sta hocete vi hercegovci,odjebite bolan.pusite ronhil a imam i plantaze droge pa mozete kod mene da kopate travu.kazu mi ovecava se stalno prodaja kod vas hercegovaca,neka bolan samo se drogirajte.

Copy link
Powered by Social Snap