Početna  /  Pravda za Davida odgovorila Dodiku: Neka on uđe prvi, mi ćemo za njim!
Republika Srpska

Pravda za Davida odgovorila Dodiku: Neka on uđe prvi, mi ćemo za njim!

“Ukoliko ne bude tužilačke odluke u predmetu Dragičević, u narednih mjesec do dva, lično ću pozvati građane da zajedno izbacimo tužioce iz njihovih kancelarija”, rekao je Milorad Dodik u decembru prošle godine.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Član Predsjedništva BiH i dalje stoji iza te izjave.

– Ja bih to veoma rado uradio i sad, mislim da je to dobra ideja. Evo ako ovi iz Pravde za Davida to hoće, spreman sam da to uradim. Kad god hoće. To je stvarno neprihvatljivo, ja mislim da bi trebalo konačno da se odluči o tome. To govori o pravosudnom sistemu, na koji ja nemam nikakvu ingerenciju – istakao je Milorad Dodik za N1.

15. novembra biće tačno 600 dana od kako porodica i građani traže istinu i rasvjetljenje slučaja. Za taj dan članovi Pravde za Davida zakazuju okupljanje Pred Tužilaštvom poziv da im se pridruži, kažu, i zvanično će uputiti Miloradu Dodiku.

– Koristimo evo i priliku da pozovemo gospodina Dodika, da on prvi uđe u Tužilaštvo, mi ćemo za njim ući da zajedno tužioce izbacimo iz kancelarija, pošto mi smatramo, kao što smatra i gospodin Dodik, potpuno nedopustivim da se i nakon 600 dana istraga ne pomjera sa mrtve tačke i ništa se ne zna – rekao je Ozren Perduv iz grupe Pravda za Davida.

31 Shares
31 Shares
Copy link