Početna  /  Ponovo radi pozorište – Tinjani i klovn Velo djeci daruju predstavu ”Crvenkapa”
Izdvajamo Trebinje

Ponovo radi pozorište – Tinjani i klovn Velo djeci daruju predstavu ”Crvenkapa”

Popularni djeiji glumac iz Trebinja, Velibor Đorđić, danas će u trebinjskom naselji Tini, na dječijem igralištu, odigrati lutkarsko-igranu predstavu ”Crvenkapa”. Radi se o poznatoj bajci u prepoznatljivom izvođenju klovna Cvjećka, kako trebinjski mališani zovu Velibora. Predstava počinje u 18:30. Stanovnici naselja Tini odlučili su obradovati mališane iz komšiluka, ali i djecu iz cijelog Trebinja i pokloniti im predstavu koja će ih zasigurno oduševiti.

”Ponovo radi pozorište!” – javljao je popularni Velo roditeljima i njihovoj dječici, obavještavajući ih, sa osmijehom na licu da će u subotu, tačnije danas, u 18:30, u naselju Tini, na dječijem igralištu, biti upriličena prava dječija žurka. Đorđić će odigrati predstavu ”Crvenkapa”, a nakon toga uslijediće urnebesna žurka uz besplatne sokiće, grickalice i slatkiše za sve mališane. Nema sumnje da su klinci poželjeli pozorište, imajući u vidu da igranje predstava epidemiološka situacija nije dozvoljavala skoro od početka pandemije. Za realizaciju ovog igranja i žurke zaslužni su Tinjani koji su, u saradnji sa Veliborom Đorđićem, na ovaj način odlučili obradovati trebinjske mališane i zajedničkim snagama obezbijedili osvježene i grickalice za sve klince i klinceze.

Roditelji, brace, seke, bake, deke, strine i tetke, ne postoji nijedan razlog da svoje mališane ne obradujete odlaskom u Velovo pozorište, u naselju Tini, na dječije igralište, a sve što trebate ponijeti je dobro raspoloženje jer je ulaz besplatan, kao i sokići, slatkiši i grickalice za vaše mališane. Ne zaboravite, predstava počinje danas, u 18:30. Ponovo radi pozorište…

Igor Svrdlin

 

1 Share
1 Share
Copy link