Početna  /  Položen kamen temeljac za početak gradnje prodajnog centra kompanije „Vokel“ u Trebinju
Hercegovina Trebinje

Položen kamen temeljac za početak gradnje prodajnog centra kompanije „Vokel“ u Trebinju

TREBINJE – Vlasnik kompanije „Vokel“ Željko Lončar i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević položili su danas kamen temeljac za izgradnju izložbeno-prodajnog salona građevinskog materijala kompanije „Vokel“ u naselju Todorići.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Objekat će biti izgrađen na mjestu nekadašnjeg skladišta „Travunije“, a trebalo bi da bude otvoren na proljeće naredne godine, prenosi Radio Trebinje.

Vlasnik kompanije „Vokel“ Željko Lončar rekao je da će u 14 poslovnici firme u BiH posao dobiti 15 do 25 ljudi, zavisno od poslovnih kretanja i potreba tržišta.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

On je izrazio zahvalnost gradonačelniku Vučureviću što je pokazao spremnost da podži ovu poslovnu inicijativu, te službama Gradske uprave koji su blagovremeno obezbijedili dokumentaciju za početak gradnje.

„Znam da su do sada građani Trebinja dolazili u Mostar ili Posušje u kupovinu, ali je došlo vrijeme – da mi dođemo bliže vama“, rekao je Lončar.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević rekao je da je riječ o investiciji visine 3 do 5 miliona KM, koja, uprkos osporavanjima, pokazuje da se Trebinje razvija i stvara preduslove za bolji život građana.

„Pored novih radnih mjesta, Trebinje ovim širi lepezu trgovinskih centra, koji će svoje usluge i proizvode približiti građanima Trebinja, u ovom slučaju, građevinskim firmama koje ovde posluju. Prema tome, ove je veliki dobitak i za kompaniju ‘Vokel’ i za građane Trebinja“, rekao je Vučurević.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina
83 Shares
83 Shares
Copy link