Početna  /  Policajac suspendovan zbog bludničenja angažovan u obezbjeđenju Vlade RS
Izdvajamo Republika Srpska Vijesti

Policajac suspendovan zbog bludničenja angažovan u obezbjeđenju Vlade RS

Policajac S. C. iz Prijedora, koji je prije pet godina bio uhapšen i suspendovan s posla zbog bludničenja, odnedavno je angažovan u obezbjeđenju Vlade Republike Srpske, saznaje Moja Hercegovina.

Kako za naš portal otkrivaju odlično obaviješteni izvori, navedeni policajac u zgradi Vlade RS u Banjaluci “svježe” je zaposlen na poslovima protivdiverzione zaštite, kao i bezbjednosne provjere službenih automobila kojima se prevoze ministri.

Podsjećamo, gotovo svi ovdašnji mediji su krajem aprila 2016. godine kao skandaloznu i šokantnu prenijeli vijest da je policija u Prijedoru, u strogoj tajnosti, uhapsila svog kolegu S. C. osumnjičenog za bludničenje.

Navedeni policajac teretio se za krivično djelo zadovoljavanje polnih strasti pred drugima, za šta je Krivičnim zakonom RS propisana maksimalna kazna do tri godine zatvora.

Medijima je potvrđeno i to da je istraga protiv S. C. vođena u strogoj tajnosti kako slučaj ne bi “procurio” u javnost.

“U početku smo mislili da je to samo jedan slučaj. Međutim, tokom detaljne istrage otkrili smo niz šokantnih stvari koje je radio osumnjičeni, inače zaposlen u Policijskoj stanici za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjaluci”, ispričao je tada izvor “EuroBlica” iz policije.

Kako je navedeno, policajac S. C. je u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maljoljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao.

Iz tadašnjeg Centra javne bezbjednosti Prijedor, odnosno današnje Policijske uprave tog grada, novinarima je bilo potvrđeno da je protiv policajca S. C. sprovedena istraga i dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Banjaluci.

“CJB Prijedor najoštrije osuđuje takvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama nanio sramotu policijskim službenicima”, saopšteno je tada iz prijedorske policije.

Kako je objašnjeno, S. C. je nakon što je utvrđeno da postoje dovoljno jaki dokazi suspendovan s posla.

Moja Hercegovina

Oznake
2 Shares
2 Shares
Copy link