Početna  /  Pogledajte kako Vučićeva policija udara građane koji sjede na klupi u parku (VIDEO)
Srbija

Pogledajte kako Vučićeva policija udara građane koji sjede na klupi u parku (VIDEO)

Građani nezadovoljni Vučićevom najnovijom odlukom o ponovnom uvođenju policijskog časa okupili su se noćas spontano na ulicama Beograda. Kako izvještavaju mediji, među povrijeđenim su i demonstranti, ali i pripadnici policijskih snaga. Ovaj video definitivno pokazuje prekoračenje ovlašćenja.

Snimak koji je nedavno pojavio na društvenim mrežama, a emitovan je uživo u programu N1 televizije, pokazuje grupu policajaca koji pod punom spremom i sa pendrecima u ruci udaraju po glavi grupicu građana koji sjede na klupi u parku.

Kako javljaju reporteri N1 televizije, u grupi ljudi koji su sjedili na klupi nalazila se i Ruskinja koja je u izjavi za ovu televiziju rekla je da je došla na proteste jer poznaje šta je diktatura, budući da je u prošlosti i u Rusiji bilo slično.

“Ja sam iz Rusije znam šta je diktatura. Došla sam ovdje da protestujem zbog pravde. Isto se dešava što se dešavalo u Rusiji. To je diktatura”, kazala je.

Ovaj snimak je naišao na oštru osudu javnosti, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, a nije teško zaključiti da se radi o žestokom prekoračenju ovlašćenja i rijetko viđenoj policijskoj brutalnosti.

 

 

8 Shares
8 Shares
Copy link