Početna  /  Pogledajte kako i zašto je uhapšen narodni poslanik Vukanović (VIDEO)
Izdvajamo Trebinje

Pogledajte kako i zašto je uhapšen narodni poslanik Vukanović (VIDEO)

Foto: Screenshot
Nebojša Vukanović je jutros oko 10:30 lišen slobode, a u trenutku dok je snimao Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju i Bojana Stevića, predsjednika Okružnog suda u Trebinju, koji je i prijavio Vukanovića policiji zbog remećenja javnog reda i mira. Vukanović je nakon nešto više od tri sata pušten na slobodu, a pogledajte video u kojem se vidi verbalni sukob Nebojše Vukanovića i dvojice predsjednika sudova, kao i trenutak lišenja slobode.

Nebojša Vukanović je jutros oko 10:30 u bašti hotela ”Platani” zatekao Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju i Bojana Stevića, predsjednika Okružnog suda u Trebinju te im zamjerio što sjede u kafani umjesto da su na poslu. Po pozivu Bojana Stevića, koji je prijavio Vukanovića za remećenje javnog reda i mira, stigla su dva policijska službenika koji su, uz dosta tenzija i u napetoj atmosferi, lišili Vukanovića slobode.

Više ljudi koji su se zadesili na gradskoj pijaci u trenutku konflikta i samog lišavanja slobode negodovali su zbog hapšenja Nebojše Vukanovića, narodnog poslanika i lidera Liste za pravdu i red, a ispred PU Trebinje se spontano skupilo 50-ak građana Trebinja, a među njima i Ljubiša Krunić, Mirko Šarović i opozicioni odbornici Skupštine Grada Trebinja. Podsjećamo da je Vukanović nakon nešto više od 3 sata pušten na slobodu, a uručene su mu dvije prekršajne prijave – jedna od 500 konvertibilnih maraka, a druga od 100.

Nebojša Vukanović je u međuvremenu objavio još jedan snimak hapšenja i privođenja u prostorije Policijske uprave Trebinje.

 

14 Shares
14 Shares
Copy link