Početna  /  Petrović: Јerinićeva loše izrežirana predstava
Republika Srpska

Petrović: Јerinićeva loše izrežirana predstava

BANJALUKA – Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je da je ometanje republičkih organa u vršenju poslova predviđenih zakonom djelo za koje treba da odgovara bilo koji građanin, pa tako i Boris Јerinić i tu ništa ne bi trebalo da bude sporno.

Luka Petrović (Foto: Moja Hercegovina)
Luka Petrović (Foto: Moja Hercegovina)

“Da je riječ o običnoj loše izrežiranoj predstavio govori i činjenica da je na mjestu događaja bila i kamera ili kamere BN televizije, koje je očito Јerinić pozvao. Inače što bi bilo koja televizija poslala svoju kameru na uobičajen radni dan u poslovnom životu Geodetske uprave”, istakao je Petrović.

Komentarišući reagovanje predsjednika SDS-a Mladena Bosića povodom Јerinićevog privođenja, Petrović je rekao da su njegove izjave odavno izgubile svaki smisao.

“Mladen Bosić je sa terena izdaje srpskih nacionalnih interesa, kriminalizacije svega i svačega krenuo u otovoreno podrivanje finasijske i privredne stabilnosti Srpske. Upravo SDS i Mladen Bosić prvo su napali Pavlović banku, inače stranu investiciju u Republici Srpskoj. Izgleda da je na red došla još jedna strana investicija kao što je RiTE Stanari, od koje praktično živi cijeli taj kraj, a od koje Republika Srpska ima i imaće veliku dobit”, istakao je Petrović.

On je ocijenio da je Mladen Bosić izgubio svaki kompas u politici i životu. “U želji da sruši Milorada Dodika van izborne trke, jer na izborima nikada nije mogao, Bosić ne vidi da je počeo da ruši Republiku Srpsku. Ili vidi, ali mora da izvrši dobijeni zadatak”, naglasio je Petrović.

0 Shares

Moja Hercegovina

2 0 komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali
Copy link
Powered by Social Snap