Početna  /  PDP: SNSD doveo RS u stanje da sudovi odlučuju o vojnoj imovini
Republika Srpska

PDP: SNSD doveo RS u stanje da sudovi odlučuju o vojnoj imovini

Sve odluke koje su na nivou BiH dosad donesene u vezi s NATO savezom donijeli su ih kadrovi SNSD-a, tvrdi se u saopštenju Partije demokratskog progresa (PDP).

Ilustracija

Iako SNSD vlastite neuspjehe pokušava da opravda napadajući druge, činjenica je da je, kako navode iz PDP-a, zahtjev za članstvo u NATO savezu potpisao upravo njihov funkcioner Nebojša Radmanović.

“Takođe, aktuelni savjetnik predsjednika Republike Srpske Ana Trišić-Babić, dok je bila zamjenik ministra vanjskih poslova BiH, bila i šef grupe za saradnju s NATO-om i u više navrata izjavljivala da bi BiH imala korist od NATO-a”, kaže se u saopštenju PDP-a.

SNSD je, dodaju, iako kritikuje rad sudova BiH, direktno omogućio afirmaciju tih istih sudova.

“SNSD je svojim apelacijama i pokretanjem sporova sudovima BiH samo dao legitimitet i time Republiku Srpsku doveo u stanje da sudovi odlučuju o vojnoj imovini“, navodi PDP.

Ističu da se SNSD hvali svojim autoritetom dok su bili u zajedničkim institucijama te iz PDP-a postavljaju gdje su te silne korisne odluke koje su donijeli kada je u pitanju vojna imovina?

“Nema niti jedne odluke koja ide u korist Republike Srpske i zato se danas bave isključivo prebacivanjem odgovornosti sa sopstvenih neuspjeha”, zaključuje se u saopštenju PDP-a.

0 Shares
0 Shares
Copy link