Početna  /  Pažnja: Radari od danas na putevima istočne Hercegovine
Hercegovina Trebinje

Pažnja: Radari od danas na putevima istočne Hercegovine

TREBINJE – Na putnoj mreži koju operativno pokriva Policijska uprava Trebinje od danas do 16. jula ove godine policijski službenici koristiće savremene radarske uređaje za mjerenje brzine kretanja vozila.

U vremenskom periodu januar-maj evidentirane su 143 saobraćajne nezgode: jedna nezgoda je za posljedicu imala smtrno stradala lica, što je manje za oko 80% u odnosu na uporedni period ( januar-maj 2016. godine), 12 je bilo sa teško povrijeđenim licima, 21 sa lakše povrijeđenim licima, dok su ostale nezgode za posljedicu imale materijalnu štetu. Ukupno je evidentirano 6005 prekršaja, što je za zanemarljiv broj manje nego u odnosu na upredni period.

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju zakonskih propisa i saobraćajne kulture. Takođe, je neophodno da svi vozači prilagode svoju vožnju trenutnim uslovima na putu i gustini saobraćaja.

U narednim mjesecima se očekuje gušći saobraćaj s obzirom da kreće sezona godišnjih odmora, dolazak studenta i turista, te, će Policijska uprava Trebinje da poveća prisistvo policijskih službenika na ulicama i kontrolu učesnika u saobraćaju.

0 Shares
0 Shares
Copy link