Početna  /  Osnovan Opštinski odbor NPS Pale: Za predsjednika izabran Nemanja Knežević
Izdvajamo Republika Srpska

Osnovan Opštinski odbor NPS Pale: Za predsjednika izabran Nemanja Knežević

Predsjednik NPS Darko Banjac rekao je da je osnivanje ovog odbora značajno za Izbornu jedinicu osam i zahvalio je Kneževiću što je podržao priču partije.

– Nemanja kao kandidat Narodne partije Srpske za narodnog poslanika u Palama ima veliki posao i zadatak da podigne u narednih godinu dana sve opštinske i gradske odbore u Izbornoj jedinici osam – izjavio je Banjac novinarima.

On je dodao i da partija “ne boluje” od neke velike žurbe jer je politika dug proces, te da im je cilj da u ovoj izbornoj jedinici imaju sve opštinske i gradske odbore kako bi mogli biti spremni za 2024. godinu, a ubijeđen je da će rezultat NPS u Palama biti zadovoljavajući.

– Mi smo politička partija koja je narodna, naši ljudi su odlični i dolaze iz naroda. Baštinimo tradiciju nacionalnih vrijednosti, pravoslavne vjere. Uvijek govorimo ono što mislimo dok drugi smatraju da trebamo ćutati – istakao je Banjac.

Kneževiću kaže da mu je čast i zadovoljstvo što je član NPS i što je sa Banjcem našao zajedničke ideje i ciljeve za Republiku Srpsku, koje se tiču ostanka djece, potomaka na ovim prostorima.

– Nama je najljepše ovdje. To što neki idu van granica Srpske, ne znam zašto to rade. Mi ćemo se truditi svim silama da nađemo načina i zadržimo omladinu kako bi bili svom na svome – istakao je Knežević.

U Palama su danas otvorene i nove kancelarije Opštinskog odbora NPS, a Knežević je zahvalio predstavnicima političkih partija koji su došli na otvaranje jer sada znaju sa kim će sarađivati u budućnosti za bolje sutra.

Izvor: Srpskainfo

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap