Početna  /  Od dva Gačanina oduzeto 2.500 litara goriva ukradenih s RiTE-a
gacko Hercegovina

Od dva Gačanina oduzeto 2.500 litara goriva ukradenih s RiTE-a

GACKO – Gatačka policija juče je oduzela 2.500 litara dizel goriva, za koju se sumnja da je ukradena iz RiTE-a Gacko. Za krađu su osumnjičena dva Gačanina, inače uposlenika ove firme.

Gacko (Foto: Moja Hercegovina)
Gacko (Foto: Moja Hercegovina)

“Policijski službenici su juče izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koriste lica inicijala P.S. i M.P, oba iz Gacka i oba zaposlena kao rukovodioci radnih mašina u RiTE Gacko. Prilikom pretresa kod lica inicijala P.S. je pronađeno i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeto oko 2 500 litara tečnosti koja svojim karakteristika asocira na dizel gorivo, dok je kod lica inicijala M.P. pronađeno više praznih metalnih bačvi i jedan kanister u kome se nalazilo oko 7 litara tečnosti koja svojim karakteristika asocira na dizel gorivo”, navodi se u izvještaju trebinjskog Centra javne bezbjednosti.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.

Od početka godine ovo je četvrto krivično djelo krađe, gdje se imovinska korist ostvaruje krađom dizel goriva iz radnih mašina RiTE Gacko. Do sada je Policijska stanica Gacko oduzela više od 5.000 litara tečnosti koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap