Početna  /  Novi napad u Rusiji, islamisti ubili dva policajca?
Svijet Vijesti

Novi napad u Rusiji, islamisti ubili dva policajca?

Dva policajca su ubijena u ruskom gradu Astrakhanu. Pretpostavlja se da je napad izvršila grupa radikalnih islamista.napad rusija

Trenutno se traga za napadačima, koji su u toku noći ubili dva policajca, prenio je guverner regiona Aleksandar Zhilkin.

“Grupa radikalnih islamista izvršila je napad na saobraćajne policajce nakon izazivanja saobraćajne nesreće tokom noći. Napadači su otvorili vatru na njih i potom pobjegli. Nažalost, policajci su preminuli na mjestu događaja”, prenijela je pres služba guvernera.

Bezbjednosne službe aktivno tragaju za osumnjičenima, prenosi “Interfaks”.

“Aleksandar Zhilkin je takođe tražio od stanovnika Astrakhana da budu na oprezu i da pomognu policiji da pronađu napadače, tako što će im dostavljati bilo kakve inforamacije koje imaju. Takođe ih je upozorio da se uzdrže od bilo kakvih koraka na svoju ruku i da pokušaju da zadrže kriminalce jer su naoružani i opasni”,prenijela je pres služba.

Astrakhan je grad u Rusiji i administrativni je centar Astrahanske oblasti. Nalazi se nedaleko od ušća Volge u Kaspijsko jezero. Prema popisu stanovništva iz 2010. godine u gradu je živjelo 520.662 stanovnika.

0 Shares
0 Shares
Copy link