Početna  /  Nevesinjska Muzička škola priredila godišnji koncert
Hercegovina Kultura nevesinje

Nevesinjska Muzička škola priredila godišnji koncert

NEVESINJE – Učenici nevesinjske Muzičke škole “Sveti Roman Melod” održali su sinoć veliki godišnji koncert u Gradskoj galeriji Nevesinja, na kojem su predstavili sav raskoš talenta i kvalitet rada koji se odvija u ovoj obrazovnoj ustanovi.

img_8337
FOTO: Moja Hercegovina

Miljan Miladinović, direktor Muzičke škole, rekao je kako ovaj koncert organizuju tradicionalno sa ciljem da predstave ono što su radili u prethodnoj godini.

“Na današnjem koncertu Nevesinjcima se predstavilo dvadesetak učenika. Muzička škola je ovim koncertom htjela da predstavi svoj rad u prethodnom periodu. Od početka godine u školi su se dešavale velike promjene, ali ovim smo pokazali da nastavljamo da radimo i razvijamo se”, rekao je Miladinović i dodao da će u narednom periodu nastojati da svoj rad predstave širom BiH i regiona.

Miladinovć kaže kako je svjestan da je ovo mala sredina, ali da ipak žele da se u narednom periodu povežu sa drugim školama i predstave svoj rad na međunarodnom nivou. Smatra da je to ostvarivo uz sav raskoš talenta koji škola posjeduje, ali i uz činjenicu da nastavu ovdje pohađa više od 200 učenika.

Miladinović otkriva i to da je tiha želja rukovodstva da u narednom periodu uz muzičku zaživi i baletska sekcija, kako bi najmlađi imali više mogućnosti.

0 Shares
0 Shares
Copy link