Petak, 24.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Nastavak suđenja: Potvrđeno da je Ratković izlazio sa posla u noći ubistva Đerića

  Podijeli:

  BANJALUKA – Slavica Kosović i Gordana Romović, medicinske sestre u trebinjskoj bolnici, posvjedočile su juče u Okružnom sudu u Banjaluci da je Miljan Ratković, optuženi za ubistvo Marka Đerića iz ovog grada, izlazio iz bolnice za vrijeme ubistva, gdje je inače radio.

  sudjenje_djeric

  “U noći ubistva ja i Ratković smo radili noćnu smjenu. On je oko 23 časa izašao napolje i vratio se za 15 minuta”, rekla je Kosovićeva. Dodala je da su iza ponoći pacijentima dali terapiju i da su poslije sjedili u sestrinskj sobi, pišu Nezavisne novine.

  “U jednom trenutku je kazao da ga zove drug i da mora izaći. Ne znam koliko je sati bilo. Vratio se nakon nekog vremena i bio je zadihan”, ispričala je Kosovićeva.

  Romovićeva je ispričala da je u noći ubistva Đerića, Ratković došao kod nje na Urološko odjeljenje oko 1.15 časova i zadržao se do 1.45 časova najduže.

  “Kazao je da ide u laboratoriju. Poslije dva dana smo se slučajno sreli i pitao me hoću li, ako bude trebalo, da posvjedočim da je tu noć bio kod mene. Kazala sam mu da hoću reći istinu, kako je bilo”, ispričala je ona.

  Danas su svjedočile i Milana Milojević, gost lokala “Merlot”, kao i Radoslav Kljajić.

  Osim Ratkovića, za ubistvo kik-boksera i radnika obezbjeđenja u lokalu “Merlot” Marka Đerića koje se desilo 24. maja prošle godine u Trebinju, osumnjičeni su i Dako Pikula, nekadašnji šef kabineta gradonačelnika Trebinja, te Radovan Andrić, koji se sumnjiči da je sakrio oružje. Prema optužnici, Đerić je ubijen iz osvete. Suđenje se nastavlja 4. aprila.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI