Početna  /  Napeto ispred ”Kajak terase”, skupile se Stanivukovićeve pristalice ali i protivnici, stigla i policija
Izdvajamo Republika Srpska

Napeto ispred ”Kajak terase”, skupile se Stanivukovićeve pristalice ali i protivnici, stigla i policija

Foto: Siniša Pašalić
Imamo one koji se bore protiv kriminala i one koji brane kriminal, rekao je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković na mjestu objekta “Kajak terasa”, preko puta kojeg je najavio izgradnju parka, koji će, prema njegovim riječima, biti simbol borbe protiv korupcije.

Događaju prisustvuje veliki broj građana koji podržavaju Stanivukovića, ali okupili su se i oni koji se protive njegovim ciljevima.

– Svaka borba ima svoj otpor. Poslao Mile svoje radnike da ga brane, ako je toliko hrabar što nije došao kao ja – kazao je Stanivuković, nakon čega je pozvao policiju da djeluje.

Prema riječima brojnih okupljenih, ali i gradonačelnika Stanivukovića, ovom otporu se protive aktivisti SNSD, koji su stali ispred bagera.

– Sada ćemo vidjeti da li će doći policija da otjera ove ljepotane. Niko nema pravo da remeti gradnju na gradskoj imovini – kazao je Stanivuković.

Na mjesto na kojem je u planu izgradnja parka, dovozen je jedan bager.

Stanivuković je poručio da je volja naroda opet pobijedila.

– Ovdje će na bude prvi park koji smo posvetili borbi protiv kriminala, korupcije i nepotizma. Biće prekoputa “Kajaka” jer smo ih podijelili – kazao je on i poručio da su investitori ovog parka građani.

– Udaramo u njegove kumove, sestriće i druge tajkune za jaču Banjaluku – kazao je on.

Dodao je da će uslijediti tri koraka izgradnji ovog parka.

– Prvi je moj dolazak ovdje, drugi je taj da će ovdje biti izložba za građane na kojoj će biti predstavljena njihova imena i koliko su ukrali, a treći će biti moj dolazak i rušenje – kazao je on.

Dodao je da će u utorak izdati rješenje o rušenju “Agapea”.

Na mjesto događaja, stigla je policija.

Bager je počeo kopati.

Izvor: Srpskainfo

15 Shares
15 Shares
Copy link