Nedjelja, 19.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Najava: Veče stand-up komedije u Trebinju

  Podijeli:

  U Trebinju, na ljetnoj sceni Kulturnog centra, biće održano veče ”komedije s nogu” a u glavnim ulogama će se naći regionu već poznati komičari Omer Hodžić i Miranda Lončar. Organizator je Studentski kulturni centar Trebinje, a oni poručuju da će ovo biti samo jedan u nizu ovakvih događaja, te da će nastojati da ugoste i druge regionalne stand-up komičare. 

  U organizaciji Studentskog kulturnog centra Trebinje održaće se Veče stand-up komedije. Datum događaja je 20.8. a mjesto održavanja je ljetna scena Kulturnog centra Trebinje. Nastupiće poznata regionalna imena – Omer Hodžić i Miranda Lončar.

  Omer Hodžić je stand-up komičar iz Mostara.
  Ima 26 godine i preko 500 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Evropi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi telefoni iz publike.

  Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične grupe Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja. Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

  Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.
  Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerovatno uhvatili i na malim ekranima.
  Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

  Cijena ulaznice za ovaj događaj je 5 KM, a karte možete kupiti na dan održavanja u Kulturnom centru Trebinje.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI