Početna  /  Najava: Humanitarna dječija predstava ”Novogodišnja lekcija”
Izdvajamo Trebinje

Najava: Humanitarna dječija predstava ”Novogodišnja lekcija”

U Kulturnom centru Trebinje, u pozorišnoj sali, sutra u 11 časova biće odigrana dječija predstava ”Novogodišnja lekcija”. Predstavu su, uz podršku Kulturnog centra, realizovali Pliškovci i Igdajedu, koji, pored ostalih humanitarnih akcija, već četvrtu godinu tokom novogodišnjih praznika igraju humanitarnu predstavu. Predstava će u istom terminu biti odigrana i 10.1. a sav prihod od prodatih karata kao i dodatni prilog biće proslijeđen trebinjskom Crvenom krstu.

Mališani i svi oni koji se osjećaju tako će sutra imati priliku pogledati novogodišnju predstavu ”Novogodišnja lekcija”, a dolaskom će dati svoj doprinos humanitarnoj akciji i pomoći rad Crvenog krsta i korisnike njihovih usluga.

Pliškovci i Igdajedu već godinama organizuju razne humanitarne akcije, a ove godine će ponovo da se predstave dječijom predstavom. Ovoga puta publika će moći pogledati priču o dva dječaka, radosti davanja, drugarstvu i, naravno, Deda Mrazu.

U predstavi igraju Zoran Jakšić, Igor Svrdlin, Dubravka Vujinović i Deda Mraz. Cijena ulaznice je 3 KM, a sav novac od prodatih karata kao i dodatni prilog koji će oni koju su u mogućnosti moći ubaciti u humanitarnu kutiju, namijenjen je trebinjskom Crvenom krstu.

Pored sutrašnjeg igranja, svi zainteresovani će ovu predstavu moći pogledati i 10.1. u 11 časova, takođe u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra. Sav prihod i sa ovog igranja biće proslijeđen Crvenom krstu.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap