Početna  /  Moja Hercegovina ekskluzivno saznaje: Igor Crnadak studirao 11 godina!
Istrage Izdvajamo

Moja Hercegovina ekskluzivno saznaje: Igor Crnadak studirao 11 godina!

Nakon što je predsjednik Partije demokratskog progresa i poslanik u Predstavničkom domu PS BiH Branislav Borenović kritikovao imenovanje ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Miloša Lučića, zbog, kako je rekao, dugogodišnjeg studiranja i ponavljanja razreda, Moja Hercegovina je odlučila da ispita koliko dugo je studirao doskorašnji ministar inostranih poslova iz PDP-a Igor Crnadak.

Bilo bi čudo neviđeno da je ova koalicija “reprezentativaca” predložila stručnjaka ili vukovca, ali je jasno da je izabran neko ko je ponavljao razred i srednju školu pohađao pet godina, dvanaest godina studirao, bez referenci za vođenje ovog resora“, komentarisao je Borenović Lučićevo imenovanje.

Kako naš portal saznaje, sličnu sudbinu ima i Borenovićev stranački kolega, koji je, kako mu stoji u zvaničnoj biografiji, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci 2004. godine i to nakon gotovo 11 godina!

To nam je potvrdio i navedeni fakultet, odgovarajući na dopis koji smo im poslali.

Igor Crnadak je Ekonomski fakultet upisao akademske ‘93/'94“, poručila je Branka Stanković, tehnički sekretar Ekonomskog fakulteta u Banjaluci.

Interesantna je informacija i da je jedna od savjetnica novoimenovanog ministra za ljudska prava Marina Ševkušić, nekadašnja druga pratilja Miss Planete Zemlje BiH oko koje se u posljednje vrijeme digla medijska hajka, prethodno bila zaposlena upravo u Crnadkovom kabinetu i to, kako portal Srpska info prenosi, na poziciji sekretara.

Autor: Stefan Blagić

212 Shares
Copy link
Powered by Social Snap