Početna  /  Mladen Bosić: Milorad Dodik je teško korumpiran političar
Republika Srpska Vijesti

Mladen Bosić: Milorad Dodik je teško korumpiran političar

BANJALUKA – Milorad Dodik je teško korumpiran političar koji je svjestan da se zatvara krug dokaza o milionskom kriminalu – tvrdi predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić.

Bosic-bn

Kaže da je to razlog zbog kojeg predsjednik RS napada SDS i njega.

– To je stvarni razlog ovakvih napada i pokušaja da se turbo nacionalizmom i agresijom skrene pažnja s činjenice da se na čelu Republike Srpske, nažalost, nalazi čovjek koji je teško zloupotrebio povjerenje. U strahu su velike oči, jer trenutak istine tek dolazi. Sve dok se Republika Srpska ne uhvati u koštac s korupcijom vrha vlasti koja je izjeda, neće moći krenuti naprijed – smatra Bosić.

Predsjednik SDS-a je izjavio da je juče prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske, a da nije bio na prijemu u zgradi Vlade, kao ni danas u Brčkom i ubuduće neće ići na prijeme koje saziva Milorad Dodik.

– Jasno mi je da ih organizuje isključivo u svrhu svoje političke promocije, a ne proslave Dana Republike. To dokazuje i njegov današnji neprimjereni pokušaj obračuna sa mnom u gradu gdje sugrađani najbolje znaju ko sam ja i gdje su svoje mišljenje o meni pokazali mnogo puta dosad na izborima – naveo je predsjednik SDS-a u pisanoj izjavi.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Brčko Distriktu, gdje je proslavljen Dan Republike, ponovo optužio Mladena Bosića i predstavnike Srpske u institucijama BiH za izdaju.

Zamjerio je Bosiću i što nije došao na ovu proslavu.

0 Shares
0 Shares
Copy link