Početna  /  Kolinda se našla u Paninijevom albumu za sličice
Hrvatska Vijesti

Kolinda se našla u Paninijevom albumu za sličice

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne prestaje da iznenađuje javnost. Nakon slavlja u svlačionici sa hrvatskim fudbalerima u Rusiji, isto je nastavila i u svlačionici sa hrvatskim teniserima nakon finala Dejvis Kupa, a sada se pojavila i u najpoznatijem albumu za sličice na svijetu.

Naime, na sličici urađenoj za potrebe Paninijevog albuma Fifa 365, a koja prikazuje Luku Modrića kao dobitnika Zlatne lopte na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, jasno se vidi kako u pozadini stoji vesela hrvatska predsjednica.

Iako joj je lice zamućeno, na sličici se poprilično jasno vidi kako se radi o nagnutoj glavi hrvatske predsjednice, čije privlačenje pažnje više i nije neka vijest, s obzirom da hrvatska presjednica koristi svaki trenutak kako bi došla u centar pažnje.

Taj zanimljiv detalj na fotografiji nastaloj u Rusiji sad su otkrili i korisnici društvenih mreža u Hrvatskoj. “Gasi internete, ušla je u album sa slijama”, samo je jedan od komentara.

Skupljate li sličice fudbalera, sad u kolekciji možete imati i Kolindu, a to možete priuštiti već za jedan evro preko eBay-a, piše Index.hr.

 

6 Shares
6 Shares
Copy link