Početna  /  Kolinda Grabar-Kitarović slikala se sa zastavom sa ustaškim grbom
Hrvatska Vijesti

Kolinda Grabar-Kitarović slikala se sa zastavom sa ustaškim grbom

Kolinda Grabar-Kitarović ponovo privlači pažnju fotografijama u biranom društvu. Naime, na fotografiji koju je na Facebooku objavio sveučilišni profesor u Torontu Tihomir Janjiček, vidi se kako Grabar-Kitarović skupa s njim drži hrvatski barjak s prvim bijelim poljem.

kolinda_zastava
Sam Janjiček o svemu se oglasio objavom na Facebooku.

“Vezano za moju fotografiju sa Predsjednicom Republike Hrvatske, koristim prigodu zahvaliti se SVIMA na komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim. Želim SVIMA reći, Hrvatski Stijeg sam postavio na OSOBNO DOPUŠTENJE Predsjednice, nakon mog pitanja za dopuštenje! Predsjednica je VIDJELA Stijeg i kako se i na fotografiji dade zamjetiti VLASTORUČNO pridržava Stijeg!

ČESTITAM Predsjednici na njezinom ISKRENOM HRVATSTVU! Ovaj primjerak Stijega je moj osobni primjerak i kupljen je u ZAGREBU, robna kuća „Nama“ i to u vrijeme dok je to bio SLUŽBENI Državni Stijeg RH! Ovakav Stijeg vije se ispred SVAKE Hrvatske Katoličke Crkve u Kanadi i SAD i nalazi se isto tako unutar Crkvi KRAJ Oltara svake Hrvatske Katoličke Crkve! Ovaj Stijeg okuplja SVE Hrvate, kako one u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj gori i diljem svijeta gdje god se nalazili Hrvati!

NEĆU maknuti fotografiju sa moje Facebook stranice, unatoč zahtjevima određenih osoba i rađe ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju! Oni koje se ograđuju od toga Hrvatskog Stijega POZIVAM neka SLBODNO to napišu na mojoj Facebook stranici kao komentar i biti ću im zahvalan!”, napisao je Janjiček.

Slikala se i s Bujancem

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je i ranije podizala dosta medijske prašine zbog fotografija. Kolinda se tako na svojoj inauguraciji slikala u društvu radikalnog desničara Velimira Bujanca.

Bujanec je, podsjećamo, 2013. godine uhapšen zato što je kokainom plaćao prostitutke, odnosno zbog kaznenog djela stavljanja narkotika u promet. Najprije je Bujanec tvrdio da mu podmeću politički protivnici, ali na koncu je ipak sve priznao te se nagodio s tužiteljstvom. Pravomoćno je osuđen na kaznu od deset mjeseci uslovnog zatvora uz rok kušnje od tri godine.

5 Shares
5 Shares
Copy link