Imenovani v. d. načelnika odjeljenja trebinjske Gradske uprave

TREBINjE – Većinom glasova odbornika u trebinjskoj Skupštini danas su imenovani vršioci dužnosti načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi Trebinje.

 (Foto: Moja Hercegovina)
(Foto: Moja Hercegovina)

Za v. d. načelnice Odjeljenja za finansije imenovana je Jelena Kulušić.

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje biće Marko Rikalo, dok će funkciju v. d. načelnika Teritorijalne vatrogasne jedinice obavljati Tripo Ćuk.

Za v.d. načelnika Odjeljenja za opštu upravu predložen je i izabran Nenad Milićević, a v. d. načelnika Odjeljenja za privredu biće Radenko Drašković.

Na čelu Odjeljenja za društvene djelatnosti biće Zoran Milošević, a za v. d. načelnice Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove imenovana je Janja Ćapin.

Bojan Čvoro postavljen je za v. d. načelnika Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije.

Odbornici su glasali za svaki prijedolog posebno.

Na današnjem zasijedanju smjenjen je direktor Kulturnog centra Trebinje Dejan Bodiroga, a za vršioca dužnosti direktora postavljena je Branka Sarić.

Dužnosti je, na lični zahtjev, razriješen i direktor Doma mladih Trebinje Dušan Kovač, a na njegovo mjesto će doći Dejan Mirković.

Takođe, na lični zahtjev, dužnosti je razriješen i dosadašnji direktor Turističke organizacije Trebinje Dragan Mandić, a za vršioca dužnosti izabran je Marko Radić.

Na lični zahtjev Ranko Šipovac je razriješen dužnosti direktora Agencije za ravoj malih i srednjih preduzeća. Njega će naslijediti Dražen Bošković.

Mila Marić, direktorka Centra za socijalni rad smijenjena je sa te dužnosti, a na njeno mjesto će doći Borislav Grubač.

Nikolija Bjelica

Autor