Početna  /  Hedonistički i ujedinjeno ne poštuju epidemiološke mjere
Izdvajamo Republika Srpska

Hedonistički i ujedinjeno ne poštuju epidemiološke mjere

Jutros je Aktiv žena Ujedinjene Srpske na spavu “Hedonist” u Banjaluci organizovao druženje uz, kako su naveli na svojoj Fejsbuk stranici, jutarnju kafu.

Zanimljivo je da više desetina okupljenih ljudi, tačnije žena Ujedinjene Srpske, tokom druženja nisu poštovale epidemiološke mjere Vlade Republike Srpske, odnosno Instituta za javno zdravstvo RS, ali i pored toga nisu se libili da objave fotografije na društvene mreže.

Više spojenih stolova i zgusnut raspored okarakterisali su ovo druženje.

Vlasnik restorana “Hedonist” je Milenko Rosić, koji je ujedno vlasnik i kafića “Roleta”, ali i predsjednik Područnog odbora Ujedinjene Srpske Istok. Rosić je od Ministarstva trgovine i turizma Srpske dobio novac za izgradnju splava na rijeci Vrbas.

Ni na samom otvaranju ovog splava početkom jula najviši zvaničnici stranke nisu bili pretjerano ambiciozni u poštovanju preporuka i propisanih mjera zaštite Vlade RS i Instituta.

Interesano je i to da se na čelu Instituta za javno zdravstvo RS nalazi Branislav Zeljković, koji je takođe kadar US, pa se postavlja pitanje koliki je uopšte Zeljkovićev autoritet kada ni članovi njegove stranke ne poštuju preporuke koje izriče Institut.

Autor: Stefan Blagić

10 Shares
10 Shares
Copy link