Početna  /  Generalni sekretar SNSD-a: Ko dođe na protest Saveza za promjene, izdajnik je RS-a
Bosna i Hercegovina Republika Srpska Vijesti

Generalni sekretar SNSD-a: Ko dođe na protest Saveza za promjene, izdajnik je RS-a

Vladajuća koalicija u Republici Srpskoj organizovaće miting “Srcem za Srpsku- stop izdaji” 14. maja u 12 časova, na Trgu Krajine u Banjaluci, najavio je danas Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a, javlja Agencija Anadolija (AA).

Luka Petrović (FOTO: Moja Hercegovina)
Luka Petrović (FOTO: Moja Hercegovina)

“Onaj ko dođe na protest smatraćemo ga izdajnikom Republike Srpske”, rekao je Petrović, obzirom na to da u isto vrijeme opozicioni Savez za promjene organizuje protest na istom mjestu.

Petrović je objasnio da će se SNSD-u, DNS-u i SP-u na mitingu pridružiti mnogo nevladinih organizacija, udruženja i nezadovoljnih pojedinca.

“Cilj mitinga je podrška izgradnji stabilnije RS, miting za cilj ima izražavanje da smo protiv podjela nereda, dramaturgije, političkih kriza, izdaje, prodaje i poniženja”, kazao je Petrović.

Naveo je da će vladajuća koalicija 14. maja pokazati koliko su odlučni da grade jaku i stabilnu RS i koliko su beskopromisni u odbrani RS i njenih građana.

“Svaki građanin na dostojanstven način treba da pokaže koliko mu je stalo do RS i koliko je želimo”, rekao je Petrović. Dodao je da je za zakazivanje ovog mitinga odgovorna “opozicija, jer su njeni predstavnici prvi započeli”.

“Spremni su da unište kompletnu RS samo da bi došli na vlast”, kazao je Petrović i dodao da je opozicija već pet puta izgubila na izborima.

Savez za promjene juče je proglasom pozvao nezadovoljne građane na protest koji je takođe zakazan za 14. maj u 12 časova, s tim što je okupljanje zakazano u parku Mladen Stojanović odakle će se okupljeni uputiti na Trg Krajine.

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
0 Shares
0 Shares
Copy link