Početna  /  Hapšenja zbog krađe u Gacku
gacko Hercegovina

Hapšenja zbog krađe u Gacku

GACKO – Policija u Gacku uhapsila je pet lica inicijala P.P, M.K, R.K, A.G. i P.T. zbog postojanja osnova sumnje da su iz jednog hotela ukrali dva plazma televizora, šest monitora od računara, dva procesora i dva pojačala. Navedena lica se terete za krivično djelo “Teška krađa”.

policija-rs

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju su Petar Prstojevic, Marko Krstojevic, Aleksa Govedarica i Petar Tepavcevic, dok ime petog osumnjičenog nismo uspjeli da saznamo.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice Gacko su Okružnom tužilaštvu podnijeli izvještaje o počinjenom krivičnom djelu: protiv lica inicijala S.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Napad  na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, „Laka tjelesna povreda“ i „Ugrožavanje sigurnosti“, zatim protiv lica inicijala M.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela: „Nedozovoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“, te protiv lica inicijala M.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela: „Nedozovoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i protiv lica inicijala Đ.Š. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela: „Ugrožavanje sigurnosti“, „Laka tjelesna povreda“ i „Oštećenje tuđe stvari“.

63 Shares
63 Shares
Copy link