Početna  /  Dodik: Vukota Govedarica je naš čovjek
Bosna i Hercegovina Republika Srpska Vijesti

Dodik: Vukota Govedarica je naš čovjek

Milorad Dodik gostujući u Centralnom dnevniku na Fejs televiziji, a komentarišući rezultate lokalnih izbora i novo rukovodstvo SDS-a, rekao da je Vukota Govedarica upravo čovjek kojeg bi oni htjeli kao suparnika, odnosno kao čovjeka koji neće ništa promijeniti u SDS-u.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

„Bosić je za nas bio najbolji predsjednik SDS-a, i ja sam to rekao prve noći da smo dobili veliku pobjedu, ali smo izguvili Bosića. Međutim, i Govedarica je naš čovjek, i da smo mi mogli birati vjerovatno bi njega izabrali“, kazao je Dodik.

Na pitanje novinara na koji način je Govedarica njihov čovjek, Dodik je odgovorio da će se to vidjeti u narednom periodu.

Plašio sam se da će izabrati nekog ko može nešto uraditi. Neću da se bavim njima. Naša pobjeda je pokazala našu organizaciju, našu snagu, volju, energiju, a oni su poraženi i sasvim je logično da pucaju“ , šaljivo je izjavio Dodik.

Osim toga Dodik je komentarisao i odnos sa Bakirom Izetbegovićem izjavivši da sve što su od njega tražili to su i dobili i da sada Republika Srpska ulazi u sve pregovore u kojima se mora dati pristanak ovlaštenog političkog predtsavnika Republike Srpske.

 

213 Shares
213 Shares
213 Shares
Copy link