Početna  /  Danas u 18:00 Trebinjci traže pravdu za Davida i sve građane
Hercegovina Trebinje

Danas u 18:00 Trebinjci traže pravdu za Davida i sve građane

Trebinjci su odlučili da podrže borbu koja se vodi bezmalo 2 mjeseca, pridruživši se mnogim gradovima BiH i regiona koji traže istinu i pravdu za Davida Dragičevića. Skup počinje u 18:00 časova, a  građani okupljeni u neformalnoj grupi ”Pravda za Davida” poručuju da nisu instruisani ni politizovani, već da žele pravdu i istinu, kakva god ona bila.

Najavljeni skup je odobrila Policijska uprava grada Trebinja, a kod Dučićevog spomenika okupljeni će od 18:00 moći zapaliti svijeću, potpisati peticiju podrške grupi ”Pravda za David”, a sve to će biti ispraćeno tihom muzikom, koja će iskazati bunt populacije koja je u proteklom periodu u gro medija dovedena na rub srama, proglašavana izdajnicima, plaćenicima, a sve zbog toga što se njihovo mišljenje razlikuje od mišljenja vladajuće većine.

”Ne postoji njihova, vaša, naša istina! Istina je samo jedna! Želimo istinu, kakva god da je, sa čvrstim dokazima, ništa više! Želimo da se sa svojom porodicom osjećamo bezbjedno jer želimo živjeti ovdje, a prvenstveno želimo pružiti podršku Davidovim roditeljima, prijateljima i svima onima koji se bore za pravdu i istinu.” – poručuju organizatori današnjeg skupa.

Organizatori pozivaju sve građane Trebinja i okoline da vođeni pravim ljudskim vrijednostima, moralnim načelima, bez straha i predrasuda dođu danas u 18:00 kod spomenika Jovana Dučića.

0 Shares
0 Shares
Copy link