Početna  /  Cvijanović u Trebinju: Kod nas nema pušaka, olovke su naše jedino oružje
Hercegovina Trebinje Vijesti

Cvijanović u Trebinju: Kod nas nema pušaka, olovke su naše jedino oružje

TREBINjE – “Referendum u Republici Srpskoj (RS) predstavlja branu onakvoj Bosni kakvu želi Bakir Izetbegović, a istovremeno otvara vrata onakvoj Republici kakvu mi želimo – otvorenu i spremnu da primi svakoga”, poručila je večeras u Trebinju predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

Foto: Moja Hercegovina
Željka Cvijanović (FOTO: Moja Hercegovina)

Cvijanović je naglasila da referendum nema namjeru da provocira, već se njime želi čuti mišljenje svakog pojedinca o tome šta misli o Danu republike.

“Ovo je vrlo važan dan u RS, naš prvi referendum, mnogo važan dan u našoj istoriji. Molim vas da svi izađete i pozovete rodbinu i komšije da tog dana izađu I kažu šta misle. Obaveza svakog od nas je da doprinese RS. Ovi iz Saveza za promjene su tihi kada su u pitanju i referendum i neke druge teme. Moram reći da sam zgranuta onim što sam čula od Zdravka Krsmanovića. Ono je velika sramota, pozivati Amerikance da sankcioniše svoje političare i svoj narod, to je dno dna. Ako mislite da ne možemo više, ovo je dokaz da možemo i ovo je dokaz kako se upada u blato”, kazala je Cvijanović u svom obraćanju okupljenim građanima u trebinjskom naselju Tina.

Premijerka je naglasila da će na svaku eventualnu provokaciju iz Sarajeva RS odgovoriti referendumom i da je to najjače oružje RS.

Najveće oružje koje mi imamo je olovka. Uzećete bilo koju, crvenu, plavu ili bijelu i zaokružiti na referenudmu ono što je potrebno. Nema kod nas pušaka, nema oružja. Olovka je spas za RS, to je naša odbrana”, poručila je Cvijanović.

Ona je naglasila da će, bez obzira na razne glasine, referendum biti održan.

Nikolija Bjelica

227 Shares
227 Shares
227 Shares
Copy link