Početna  /  Potvrđeno: Bivši PDP-ovac Neđo Ćebedžija zaposlen u ERS-u
Hercegovina Vijesti

Potvrđeno: Bivši PDP-ovac Neđo Ćebedžija zaposlen u ERS-u

TREBINjE – Nekadašnji odbornik PDP-a, sada nezavisni odbornik u trebinjskoj Skupštini Neđo Ćebedžija, od 7. aprila zvanično je zaposlen u Elektroprivredi Republike Srpske (ERS) u Trebinju, potvrđeno je “Mojoj Hercegovini” iz ovog preduzeća.

Neđo Čebedžija (FOTO: Moja Hercegovina)
Neđo Ćebedžija (FOTO: Moja Hercegovina – arhiva)

Ćebedžija je, kako je navedeno, zaposlen u Službi za opšte poslove ERS-a, međutim nije navedeno kakav je ugovor Ćebedžija sklopio sa ovim preduzećem.

Podsjećamo, “Moja Hercegovina” je ranije pisala o tome kako se Ćebedžiji, nakon što je napustio PDP i počeo da podržava stavove i poslove vladajućeg SNSD-a, sprema posao u ERS-u.

Ćebedžija je tada kazao kako ne zna ništa o tome, te ponovio da njegov izlazak iz stranke nema veze sa zaposlenjem. No ispostavilo se da, ipak, ima.

Ćebedžija je tada kazao kako je zaposlen u Centru srednjih škola u Trebinju, kao profesor istorije, što su u ovoj ustanovi demantovali.

Valja podsjetiti da su Ćebedžija i njegov nekadašnji stranački kolega Nenad Šarenac za sada jedini “preletači” u ovom sazivu trebinjske Skupštine.

Iz Transparensi internešnala su ranije naglasili da su primjeri Ćebedžije i Šarenca klasični primjeri korupcije i kronizma, koji su, nažalost, teško dokazivi.

Nikolija Bjelica

76 Shares
76 Shares
Copy link