Nedjelja, 19.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Potvrđeno: Bivši PDP-ovac Neđo Ćebedžija zaposlen u ERS-u

  Podijeli:

  TREBINjE – Nekadašnji odbornik PDP-a, sada nezavisni odbornik u trebinjskoj Skupštini Neđo Ćebedžija, od 7. aprila zvanično je zaposlen u Elektroprivredi Republike Srpske (ERS) u Trebinju, potvrđeno je “Mojoj Hercegovini” iz ovog preduzeća.

  Neđo Čebedžija (FOTO: Moja Hercegovina)
  Neđo Ćebedžija (FOTO: Moja Hercegovina – arhiva)

  Ćebedžija je, kako je navedeno, zaposlen u Službi za opšte poslove ERS-a, međutim nije navedeno kakav je ugovor Ćebedžija sklopio sa ovim preduzećem.

  Podsjećamo, “Moja Hercegovina” je ranije pisala o tome kako se Ćebedžiji, nakon što je napustio PDP i počeo da podržava stavove i poslove vladajućeg SNSD-a, sprema posao u ERS-u.

  Ćebedžija je tada kazao kako ne zna ništa o tome, te ponovio da njegov izlazak iz stranke nema veze sa zaposlenjem. No ispostavilo se da, ipak, ima.

  Ćebedžija je tada kazao kako je zaposlen u Centru srednjih škola u Trebinju, kao profesor istorije, što su u ovoj ustanovi demantovali.

  Valja podsjetiti da su Ćebedžija i njegov nekadašnji stranački kolega Nenad Šarenac za sada jedini “preletači” u ovom sazivu trebinjske Skupštine.

  Iz Transparensi internešnala su ranije naglasili da su primjeri Ćebedžije i Šarenca klasični primjeri korupcije i kronizma, koji su, nažalost, teško dokazivi.

  Nikolija Bjelica

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI