Početna  /  Bileća: Prijavljena pljačka kuće
bileća Hercegovina Trebinje

Bileća: Prijavljena pljačka kuće

BILEĆA, TREBINJE – Bilećkoj policiji juče je prijavljeno da je opljačkana jedna porodična kuća, dok je u Trebinju kod jednog lica pronađena marihuana.

policija-rs

U Policijsku stanicu Bileća juče je, oko 11 časova i 20 minuta, jedno lice prijavilo da mu je iz porodične kuće otuđena određena količina novca, kao i određeni predmeti.

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio policijskim službenicima PS Bileća da izvrše uviđaj na licu mjesta, te da preduzmu druge mjere i radnje na pronalasku izvršilaca i dokumentovanju krivičnog djela ‘krađa'”, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Trebinje.

Takođe, iz Centra je saopšteno da su plicijski službenici SKP-a, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, provodeći planske aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinje, izvršili su legitimisanje i pretres lica inicijala S.V, kojom prilikom je kod navedenog lica pronađena zeljasta biljna materija koja svojim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje juče je evidenirano jedno krivično djelo, evidentirane su dvije saobraćajne nezgode koje su za posledicu imale manju materijalnu štetu. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

0 Shares
0 Shares
Copy link