Početna  /  Aleksa Kovač: SDS-ov Dušan Kovač zloupotrijebio snimak o navodnoj kupovini glasova za SNSD
Hercegovina Trebinje

Aleksa Kovač: SDS-ov Dušan Kovač zloupotrijebio snimak o navodnoj kupovini glasova za SNSD

TREBINjE – Nakon što se na pojedinim portalima i televizijama pojavio video snimak o navodnoj kupovini glasova, koju navodno vrše aktivisti SNSD-a, danas je akter tog snimka Aleksa Kovač demantovao da se radi o tačnoj informaciji, tvrdeći da je u pitanju šala.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Naime, Aleksa Kovač, koji je sporni snimak snimio tvrdi da se “samo šalio” i danas se izvino svima kojima je snimak nanio štetu, prije svega političkim strankama, te vlasnicima hotela u kome radi.

On tvrdi da je snimak poslao samo svom rođaku, inače kandidatu za odbornika ispred SDS-a, tvrdeći da mu je naglasio da je u pitanju samo šala, te ga napomenuo da snimak ne širi dalje.

“Ja sam tokom radnog vremena izašao sa drugom i našalio se, tako što smo icenirali kupovinu glasova za izbore. Taj snimak sam proslijedio rođaku Dušanu Kovaču. Izvinjavam se zbog mog nekorektnog ponašanja tokom radnog vremena. Ja sam to uradio svojevoljno i to je samo bila zezancija i ja sam mislio da će on to tako i prihvatiti. To je kasnije iskorišteno. Ja nisam mogao da vjerujem da je to procurilo na internet. Ja sam mu čak i rekao – nemoj da se to dalje širi”, kazao je Aleksa Kovač.

Aleksa Kovač tvrdi da nije imao nikakav interes iako mu je brat aktivista SNSD-a, te smatra da je snimak zloupotrijebio Dušan Kovač, koji je, prema njegovim riječima, sporni snimak proslijedio medijima.

“Ja sam snimao. Ovaj drug je jasno video da ja to snimam, jer je telefon bio u bilizini. Ja nisam ni razmišljao da može do ovoga doći”, rekao je Aleksa Kovač.

Dodao je da poslije toga nije uspio da stupi u kontakt sa Dušanom Kovačem, jer mu se, kako tvrdi, nije javljao na telefon.

Komentar od Dušana Kovača ni mi nismo uspjeli da dobijemo.

U neformalnom razgovoru samo nam je kazao “pusti to”, te potvrdio da jeste od Alekse Kovača dobio taj snimak. O drugim detaljima nije želio da govori.

Naime, u spornom videu je iscenirana kupovina glasova za SNSD-ovog kandidata Luku Petrovića.

Nikolija Bjelica

Oznake
0 Shares
0 Shares
Copy link