Zoran Sretenović zvanični promoter košarkaškog kampa „Hypo Three Points Jahorina 2016“

BANJALUKA – Dragan Kovačević, predsjednik Uprave Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka, i Željko Krunić, predstavnik Organizacionog odbora košarkaškog kampa „Hypo Three Points“, potpisali su danas u Banjoj Luci, u sjedištu Hypo banke, ugovor o generalnom sponzorstvu 15. Međunarodnog košarkaškog kampa „Hypo Three Points“.

hypo-maj-2016

Ovaj kamp za djecu i mlade, koji se petnaestu godinu zaredom održava na olimpijskoj ljepotici Jahorini, jedan je od najboljih u ovom dijelu Evrope, a Hypo banka je četnaestu godinu zaredom generalni sponzor.

„Gradimo jednu lijepu tradiciju, jer smo svjesni koliko je značajna uloga kampa u razvoju talenta kod mladih košarkaša. Našu poslovnu filozofiju direktnog, jednostavnog i pristupačnog bankarstva izgrađujemo u saradnji sa zajednicom u kojoj poslujemo. Upravo kroz višegodišnju podršku ovom košarkaškom kampu Hypo banka je pokazala da ima karakter, da je partner na koga se može osloniti i računati, i da je spremna dijeliti svoj poslovni uspjeh sa zajednicom u kojoj djeluje.“, izjavio je Dragan Kovačević, predsjednik Uprave Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.

Promoteri Košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ u proteklim godinama bili su neki od najboljih evropskih i svjetskih košarkaških igrača kao što su: Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Rašo Nesterović, Miroslav Berić, Dušan Kecman, Željko Rebrača, i mnogi drugi.

Zoran Sretenović, proslavljena košarkaška zvijezda, ovogodišnji je zvanični promoter košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ te je tim povodom došao u Banju Luku kako bi učestvovao na današnjoj konferenciji za novinare. „Čast mi je što sam ponovo dobio poziv da budem promoter ovog kampa, i želim iskreno čestitati organizatorima i Hypo banci na činjenici da uspjevaju održati visok kvalitet kampa već petnaest godina zaredom“.

Sretenović je s Košarkaškim klubom „Jugoplastika“ osvojio tri vezane evropske šampionske titule, a sa nacionalnom reprezentacijom osvojio je dva evropska zlata.

Željko Krunić, predstavnik Organizacionog odbora kampa zahvalio se Sretenoviću, istakavši da on kao i brojne druge košarkaške legende koje su promovisale kamp, jesu ta dodatna čarolija koja  „Hypo Three Points“ kamp čini jedinstvenim na ovim prostorima. „Uspjeh i samoodrživost kampa bila bi nezamisliva bez snažne podrške Hypo banke Banja Luka, koja s pravom nosi ulogu jednog od ključnih temelja uspjeha kampa.“, istakao je Krunić

On je dodao da se ove godine očekuje dolazak preko 400 djece uzrasta od 6 do 16 godina, iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Belgije, Holandije, Francuske, Njemačke, Rusije, i Turske. U proteklih četrnaest godina kroz ovaj košarkaški kamp prošlo je blizu osam hiljada dječaka i djevojčica iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije, kao i djece iz drugih evropskih država.

Košarkaški kamp „Hypo Three Points“ održaće se na Jahorini od 27. juna do 08. avgusta ove godine.

Autor