Srijeda, 29.01.2020
More

  Za ubistvo Krunića plaćeno 100.000 evra? Pronađeni kokain, pištolji, eksploziv…

  Podijeli:

  Banjalučka policija je, u okviru istrage u rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i ranjavanja Gorana Ilića pretresla jednu lokaciju u Banjoj luci te su tom prilikom pronašli 1,5 kilograma kokaina, nekoliko pištolja, detonatore, TNT eksploziv, vage za mjerenje i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom.

  Pretrese su, kako je saopšteno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, obavili službenici PU Banjaluka i Uprave za organizovani kriminal MUP-a Republike Srpske prilikom pretresa jedne lokacije u Banjoj Luci.

  Nađeni predmeti dovode se u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, saopšteno je MUP-a RS-a.

  Policijski službenici PU Banja Luka i Uprave za organizovani kriminal rade pod nadzorom Јavnog tužilaštva, a mjesto na kojem su nađeni predmeti dovodi se u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, saopšteno je iz PU Banja Luka.

  Podsjetimo, krunić i Pavlović ubijeni su 22. aprila ove godine u mjestu Glamočani na području Banje Luke. Prilikom pucnjave ranjen je vozač preminulog biznismena, dok je Kovačević ubijen u razmjeni vatre.

  Motiv ubistva kao i naručioci za sada su nepoznati. U pritvoru se, zbog sumnje u umiješanost u ovom zločinu, nalaze Emilio Baldo i Rodoljub Gajić, dok se za Benedijem Đukanovićem i dalje traga. Iako postoje informacije za je za likvidaciju Krunića dato 100.000 eura, zvanične potvrde o tome ni do danas nema.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI