Početna  /  Za ubistvo Krunića plaćeno 100.000 evra? Pronađeni kokain, pištolji, eksploziv…
Istrage

Za ubistvo Krunića plaćeno 100.000 evra? Pronađeni kokain, pištolji, eksploziv…

Banjalučka policija je, u okviru istrage u rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i ranjavanja Gorana Ilića pretresla jednu lokaciju u Banjoj luci te su tom prilikom pronašli 1,5 kilograma kokaina, nekoliko pištolja, detonatore, TNT eksploziv, vage za mjerenje i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom.

Pretrese su, kako je saopšteno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, obavili službenici PU Banjaluka i Uprave za organizovani kriminal MUP-a Republike Srpske prilikom pretresa jedne lokacije u Banjoj Luci.

Nađeni predmeti dovode se u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, saopšteno je MUP-a RS-a.

Policijski službenici PU Banja Luka i Uprave za organizovani kriminal rade pod nadzorom Јavnog tužilaštva, a mjesto na kojem su nađeni predmeti dovodi se u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, saopšteno je iz PU Banja Luka.

Podsjetimo, krunić i Pavlović ubijeni su 22. aprila ove godine u mjestu Glamočani na području Banje Luke. Prilikom pucnjave ranjen je vozač preminulog biznismena, dok je Kovačević ubijen u razmjeni vatre.

Motiv ubistva kao i naručioci za sada su nepoznati. U pritvoru se, zbog sumnje u umiješanost u ovom zločinu, nalaze Emilio Baldo i Rodoljub Gajić, dok se za Benedijem Đukanovićem i dalje traga. Iako postoje informacije za je za likvidaciju Krunića dato 100.000 eura, zvanične potvrde o tome ni do danas nema.

0 Shares
0 Shares
Copy link