Početna  /  Vukanović tvrdi da Šmit vodi podmuklu kampanju u korist Milorada Dodika: Sad vjeruju Šmitu, a nisu kad ga je Dodik zvao na rakiju!
Izdvajamo Republika Srpska

Vukanović tvrdi da Šmit vodi podmuklu kampanju u korist Milorada Dodika: Sad vjeruju Šmitu, a nisu kad ga je Dodik zvao na rakiju!

Nebojša Vukanović (Foto: Klix)
Predsjednik liste „Za pravdu i red“ i narodni poslanik Nebojša Vukanović poručio je danas da nikada u životu nije sreo Kristijana Šmita, kojeg institucije Srpske ne priznaju za visokog predstavnika, niti je sa njim razgovarao na bilo koju temu, pa ni onu o smjeni Milorada Dodika.

Reagujući na izjavu Šmita koji tvrdi da su „pojedini lideri opozicije tražili da smijeni predsjednika Srpske i lidera SNSD, Milorada Dodika, Vukanović kaže da je riječ o gnusnoj laži.

On ističe da „je sada svima jasno da prvi čovjek OHR igra igru spašavanja svog “Mandžurijskog kandidata Milorada Dodika i da vodi podmuklu kampanju u njegovu korist“.

– Sada se jasno vidi kakva je uloga međunarodne zajednice i stranaca, mešatara koji žele da ostanemo njihova siromašna kolonija. Ispao je kreten i kukavica debaklom u Banjaluci, jer nije uspio da istjera kapric, pa sada pokazuje svoje pravo lice, podmuklo i zlo – kaže Vukanović.

On je Šmita nazvao „podmuklim i zlim švabom“, te pozvao Šmita da izađe u javnost i kaže ko je, kada i šta od njega tražio.

Izvor: Srpskainfo

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap