Subota, 18.01.2020
More

  Vozački dvojac Dangubić i Bratić: U Bileću sa zlatom iz Hajdučkih vrleti

  Podijeli:

  BILEĆA – Vozački dvojac iz Bileće, Aleksandar Dangubić i Željko Bratić, proteklog vikenda u svoj grad donijeli su još jedno zlato, ovoga puta sa 7. Međunarodnog memorijalnog of roud relija „Vinko Vukoja Lastvić“, koji je priređen u Parku prirode Blidinje kod Tomislavgrada.

  Željko Bratić i Aleksandar Dangubić na Blidinju
  Željko Bratić i Aleksandar Dangubić na Blidinju

  Među 120 posada iz deset zemalja, našle su se i četiri iz Bileće i Trebinja, a nakon dvodnevnog takmičenja Bilećani su uzeli zlato u soft klasi.

  Aleksandar Dangubić za „Moju Hercegovinu“ kaže da je za njih ovo bilo jedno najljepših, ali i najtežih takmičenja ove godine.

  – Takmičenje se odvijalo u Hajdučkim vrletima Blidinja, gdje smo se hajdučki borili i izborili za zlato – ističe Dangubić zadovoljno.

  Učesnici su, osim u soft klasi, odmjerili snage i u hard, te kvad klasi, a ovaj međunarodni sportski događaj odavno je zauzeo jedno od najviših mjesta u BiH po organizaciji ovakvog tipa trke. Veliko interesovanje za ovaj međunarodni reli pokazali su i gledaoci kojih je za dva dana takmičenja bilo nekoliko hiljada.

  Ova manifestacija ljubiteljima četvorotočkaša donijela je pregršt adrenalina i nezaboravno druženje, a Parku prirode Blidinje dobru promociju njegovih prirodnih ljepota. Organizator manifestacije bio je ORK Herceg Protim.

   

  Jelena Denda Borjan

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI