Početna  /  Vlada Srpske razmatra zakon o visokom obrazovanju
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Vlada Srpske razmatra zakon o visokom obrazovanju

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o visokom obrazovanju i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima.

Foto: Vlada RS / arhiva
Foto: Vlada RS / arhiva

Pred ministrima će biti i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti potrošača u Republici Srpskoj, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Vlada bi trebalo da razmatra i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o muzejskoj djelatnosti, kao i informaciju o pregovorima za ublažavanje posljedica primjene adaptiranog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju na poljoprivredu Srpske.

Pred ministrima bi trebalo da se nađe i Prijedlog elektroenergetskog bilansa Republike Srpske za iduću godinu, kao i prijedlog odluke o dopuni odluke o raspodjeli neperspektivnih lokacija koje su služile za potrebe sistema odbrane na teritoriji Srpske u Kasarni “Slobodan Princip Seljo” u Istočnom Novom Sarajevu.

Biće razmatran i prijedlog rješenja o imenovanju radne grupe Vlade Srpske za sprovođenje Sporazuma o strateškom partnerstvu između Republike Srpske i kompanije “Huavei”.

0 Shares
0 Shares
Copy link