Početna  /  Veliki broj Bilećana dočekao zlatnu Tijanu Bošković
bileća Hercegovina

Veliki broj Bilećana dočekao zlatnu Tijanu Bošković

Odbojkašice Srbije, nove svjetske prvakinje, stigle su sinoć u Beograd letom iz Tokija preko Moskve oko 21.30, a tamo su ih dočekali brojne novinarske ekipe, porodice i stotine navijača koji su željeli da im čestitaju na velikom uspjehu.

Naše zlatne djevojke su u subotu u Japanu pobijedile Italiju posle pet setova (3:2), a na aerodromu “Nikola Tesla” dočekane su počasnim pozdravom – “vodenim lukom”.

Odbojkašice su odgovarale na pitanja medija, ali je bilo jasno koliko su umorne od puta i na njima se vidjelo da još uvijek nisu potpuno svjesne kakav su uspjeh napravile!

Takve stvari obično “dolaze kasnije” čak i kada ste najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković – ujedno i MVP čitavog turnira koja se posebno zahvalila navijačima.
Našu najbolju odbojkašicu, na aerodromu Nikola Tesla, dočekali su porodica, rodbina i veliki broj Bilećana koji žive i rade u Beogradu.

“Ne mogu da nađem riječi kako se osjećam. Sigurno da sam ponosna  na sve nas i ovaj istorijski uspjeh. Presudilo je… Ne znam šta da kažem. Možda to što smo se držale zajedno i kada je bilo teških trenutaka. Bilo je stresno, naravno, hvala svima na podršci!”, kazao je naša Tijana na dočeku na aerodromu.

Svečani doček će im biti organizovan večeras ispred Starog dvora u Beogradu.

Od 18 časova biće priređen muzički program u čast svjetskih šampionki, a onda će od 19 sati one izaći na balkon Skupštine Grada.

0 Shares
0 Shares
Copy link