Početna  /  Uspješna banjalučka priča: Preko 1100 uspješnih operacija u 2016. godini!
Republika Srpska

Uspješna banjalučka priča: Preko 1100 uspješnih operacija u 2016. godini!

Prethodna godina bila je vrlo uspješna za poznatu banjalučku oftalmološku kliniku “Svjetlost” na čijem čelu se nalazi poznati doktor Bojan Kozomara koji već godinama kliniku vodi putem uspjeha.

klinika-svjetlost

O značajnom napretku klinike svjedoči preko 1100 uspješno izvedenih operacija u Banjaluci, a ono što je još važnije je činjenica da se radi o velikom broju regionalnih pacijenata koji su svoje povjerenje dali klinici i time proširili dobar glas o Banjaluci.

“Svi naši uspjesi djelo su timskog rada. Konstantno radimo na usavršavanju svakog pojedinca, razmjenjujemo iskustva s kolegama u regionu i slušamo i komentare pacijenata. Da, godina je bila dobra, ali ova mora biti još bolja,” istakao je dr Kozomara.

A da će tako biti svjedoči i činjenica da je klinika sada bogatija za najsavremeniju opremu za operacije na zadnjem segmentu oka koje će doprinijeti još većem i uspješnijem obimu posla.

Prethodnu godinu obilježile su i brojne nagrade poput nagrade za najbolju operaciju izvedenu uživo dodijeljenu u Milanu, zatim nagrada za najbolju regionalnu bolnicu dodijeljenu u Kanu i “ESQR Quality Choice Prize 2016” dodjeljena u Berlinu.

Svjetski uspjesi i regionalno osvajanje tržišta samo su dodatno inspirisali doktore banjalučke klinike “Svjetlost” da i građanima BiH ponude najbolju uslugu u Bihaću, Tesliću, Derventi i Čelincu gdje ordiniraju svake sedmice.

Ipak, ono što je svakako garant za uspješnu 2017. godinu su ljudi – jer su u prošloj godini stasali mladi naraštaji koji su postali doktori specijalisti, a zaposlena sui tri nova mlada ljekara i dvije medicinske sestre.

Kliniku “Svjetlost” u ovoj godini očekuje i preseljenje u novi, moderniji i funkcionalniji prostor koji će dodatno unaprijediti pružanje usluga iz svih oblasti.

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Press tim

Klinika Svjetlost Banja Luka

marketing@klinika-svjetlost.ba

+387 66 916 448

0 Shares
0 Shares
Copy link