Početna  /  Trebinjska policija pronašla vozilo koje je ukradeno na Ilidži
Hercegovina

Trebinjska policija pronašla vozilo koje je ukradeno na Ilidži

TREBINjE – Policijski službenici Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje su lišili slobode lice inicijla B.J, koje je prilikom zaustavljanja vozila pokušalo da pobjegne policajcima, saopšteno je iz CJB Trebinje. 

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Naime, provodeći planske aktivnosti na kontroli učesnika u saobraćaju u mjestu Dubočani, Grad Trebinje, policajci su pokušali da zaustave putnički automobil marke „Opel Kadet“, koji se nakratko zaustavio i iz koga je izašlo lice inicijala B.J, koje je pokušalo da pobjegne policijskim službenicima. Lice inicijala je B.J. je vrlo brzo lišeno slobode i sprovedno u službene prostorije Policijske stanice Trebinje.

Postoje osnovi sumnje da je lice inicijala N.A. vozilo navedeni putnički automobil i da je naglo krenuvši, nanio lake tjelesne povrede jednom policijskom službeniku čime je počinio krivično djelo „Sprječevanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Kao rezultat potrage za vozačom putničkog automobila „Opel Kadet“ policijski službenici su pronašli putnički automobil marke „Renault Megane“ za koje postoje osnovi sumnje da je ukradeno u Opštini Ilidža, Grad Sarajevo, u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje nastavljaju potragu za licem inicijala N.A.

0 Shares
0 Shares
Copy link