Početna  /  Trebinje: Slobodan Šaraba bez komentara o svojoj ostavci
Hercegovina Vijesti

Trebinje: Slobodan Šaraba bez komentara o svojoj ostavci

TREBINjE – Predsjednik Gradskog odbora NDP-a u Trebinju Slobodan Šaraba nije potvrdio, ali ni demantovao informaciju da je navodno podnio ostavku na ovu funkciju.

Slobodan Šaraba (Foto: Moja Hercegovina)
Slobodan Šaraba (Foto: Moja Hercegovina)

„Moja izjava je da nemam komentara i po tom pitanju ću se oglasiti tek u ponedjeljak. Vi samo prenesite predsjednikovu izjavu“, kazao je Šaraba za „Moju Hercegovinu”.

Naime, iz vrha NDP-a za Nezavisne novine stigla je zvanična potvrda o Šarabinoj ostavci.  Prema pisanju ovog medija predsjednik stranke Dragan Čavić potvrdio je Šarabinu ostavku i rekao da je Šaraba iz formalnih razloga i dalje nosilac liste u Trebinju, zato što su istekli rokovi CIK-a, ali da u tome ne vidi nikakav problem.

Podsjećamo, Šaraba je nedavno saopštio kako u Trebinju na izborima u oktobru neće podržati kandidata Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića niti SNSD-ovog kanditata Luku Petrovića.

Takva Šarabina izjava kosi se sa stavom NDP-a, koji će prema dogovoru ipak podržati Vučurevićevu kandidaturu, bez obzira što se dio Gradskog odbora ove stranke u Trebinju sa tim ne slaže.

Nikolija Bjelica

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap