Početna  /  Trebinje: Na koncertu prikupljene 1373 KM za pomoć Snežani Puhalo
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Na koncertu prikupljene 1373 KM za pomoć Snežani Puhalo

TREBINJE – Na sinošnjem humanitarnom koncertu za Snežanu Puhalo iz Kalinovika, priređenom u trebinjskom Kulturnom centru, prikupljeno je 1373.20 KM, potvrđeno je za “Moju Hercegovinu” iz Savjeta učenika Centra srednjih škola u Trebinju koji je organizator koncerta zajedno sa učenicima trebinjske Gimnazije i Asocijacijom srednjoškolaca BiH.

Snežana Puhalo (Facebook foto)
Snežana Puhalo (Facebook foto)

Naime, Snežani je hitno potrebna transplatacija jetre u italijanskom gradu Padova, a sinoć su za nju pred trebinjskom publikom nastupili: Hor Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Školski orkestar Gimnazije „Jovan Dučić“, Anastasija Vlatković, Đorđe Vučinić, Teodora Vukasović, Viktor i Anđela Joksimović, Nikolina Ambulija, Marijana Gudelj, Lana Parežanin, Mara Nožica, Tijana Babić, Bojan Skopljak, Matija Tučić, Nikola Jovanović, Dragan Jelačić, Nenad Višnjić, Plesna grupa „Maris“ i ANI „Jovan Dučić“.

Predsjednica Savjeta učenika Centra srednjih škola Anja Grubačić za naš magazin kaže da su, osim ovog koncerta, za pomoć Snežani obezbijedili i kutije za pomoć koje su postavili u određenim privatnim radnjama i ugostiteljskim objektima u Trebinju. Planirane su, kaže, i druge aktivnosti.

– Za pomoć Snežani postavili smo i štand na gradskom trgu, na kome ćemo biti svakog dana od 11 do 18 časova – ističe Grubačić.

Humanitarna akcija srednjoškolaca za Snežanu Puhalo trajaće do kraja marta, a svi ljudi koji žele da pomognu u sakupljanju novca za njeno liječenje za liječenje mogu to uraditi i pozivom na humanitarni broj 1415.

 

0 Shares
0 Shares
Copy link