Početna  /  Trebinje: Muškarac ubio suprugu pa pucao u sebe
Hercegovina

Trebinje: Muškarac ubio suprugu, pa pucao u sebe

Muškarac čiji su inicijali S.R. iz Trebinja ubio je danas suprugu Lj.R, a onda pucao u sebe, potvrdio je Srni načelnik trebinjske Policijske uprave Siniša Laketa.

Kako se nezvanično saznaje, u ubistvu koje je danas potreslo Trebinje stradala je Ljiljana Ratković (51), kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika ovog grada.

U nju je iz vatrenog oružja pucao bivši suprug od koga se nadavno razvela Slaviša Ratković, a sa kojim je bila u braku skoro 30 godina.

Ljekari trebinjske bolnice su se borili za njegov život nakon što je pucao sebi u glavu, a kasnije je prebačen u KC Podgorica.

Nezvanično, oni su se razišli prije 15-ak dana, a nedugo zatim on je digao ruku na nju, pa odmah potom i na sebe. Ljekari trebinjske bolnice su se borili za njegov život nakon što je pucao sebi u glavu, a kasnije je prebačen u KC Podgorica.

Ubistvo se dogodilo oko 15 časova. Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije sa ukrasnom kesom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha – potvrdio je okružni tužilac Žarko Milić.

Sve je snimila kamera iz druge prostorije, a Ljiljana je bila sama jer je dežurala do 16 časova.

Slaviša je bio automehaničar, a ona službenica u Fondu zdravstva. Danas je navodno bila dežurna na ovjeravanju knjižica kad je on došao u Fond zdravstva. Tu se desilo ubistvo nakon rasprave.

Trebinjci su u šoku nakon ovog događaja, jer njih dvoje nisu od ranije poznati po nasilju u porodici, niti bilo kakvim krivičnim djelima.

U toku je uviđaj, a iz policije su rekli da će po završetku uviđaja objaviti saopštenje.

235 Shares
235 Shares
235 Shares
Copy link