Petak, 24.01.2020
More

  Svjedočenje Ilije Pavlovića o poslovanju i kriminalu Dragana Bogdanića (VIDEO)

  Podijeli:

  Ekskluzivno svjedočenje insajdera Ilije Pavlovića, bivšeg bliskog saradnika Dragana Bogdanića, koji je proveo 30 dana u pritvoru jer je na ulici ošamario bivšeg ministra zdravlja u Vladi Republike Srpske i predsjednika OO SNSD Teslić.

  Foto: Capital

  Ilija Pavlović je svjedok i ključni čovjek u kupovini „papaka“, odbornika SDS-a u Skupštini opštine Teslić zvanih „Zmija“ i „Lopov“, koji su napustili skupštinsku većinu i priklonili se Bogdaniću i SNSD-u, a zauzvrat su dobili 300 000 maraka, koje je Bogdanić prikupio iznudama i ucjenama lokalnih privrednika.

  Kakav je beskrupulozni kriminalac Dragan Bogdanović govori činjenica da je on tražio od svojih saradnika da brutalno pretuku i polome obje noge sinu načelnika Teslića Milana Miličevića, kako bi se on prestrašio i pod pritiskom pristao da podnese ostavku i napusti funkciju načelnika opštine Teslić, te je doveo kriminalce i plaćenike iz Beograda i Srbije da tuku građane Teslića i po nalogu Bogdanića u Tesliću tuku i napadaju osobe koje mu smetaju.

  Pavlović svjedoči kako je nakon kupovine i brojanja novaca bivše odbornike SDS-a, Dragana Savića zvanog Zmija i njegovog punca Bogdana Đukića zvani Lopov, odveo u Banjaluku, u Palatu Republike, na sastanak sa Dodikom i kako Bogdanić ucjenama i povjerljivim informacijama drži u šaci Dodika i Željku Cvijanović zbog čega ne odgovara za svoja zlodjela i teški kriminal.

  Insajder Ilija Pavlović govori i o zloupotrebama izbornog procesa, lažnim glasačkim listićima i kupovini glasova, te o radu policije i pravosuđa, kako Bogdanović ne odgovara za teška krivična djela koja je počinio, i kako utiče na sudije i tužioce da procesuiraju i hapse one koji mu smetaju.

  Pogledajte ekskluzivno svjedočenje Ilije Pavlovića o kriminalu Dragana Bogdanića:

   

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI