Početna  /  Stevandić u Trebinju: Nismo se miješali u odluke GO stranke prilikom podrške Petroviću
Hercegovina Vijesti

Stevandić u Trebinju: Nismo se miješali u odluke GO stranke prilikom podrške Petroviću

TREBINjE – Nakon što je Gradski odbor (GO) Ujedinjene Srpske podržao kandidaturu SNSD-ovog Luke Petrovića za gradonačelnika Trebinja u ovaj grad danas je došao i predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić. On je poručio da se neće miješati u odluke GO ove stranke u Trebinju, niti nametati rješenja, već da će ih poštovati.

Foto: Moja Hercegoivna
Foto: Moja Hercegovina

Na konferenciji za novinare ove stranke poručeno je da Ujedinjena Srpska ima bolja rješenja od onih koja nudi aktuelna vlast u RS i opozicija, te da su se na podršku Luki Petroviću u Trebinju odlučili jer su dobili obećanje da će dio njihovih planova ugraditi u svoje aktivnosti ukoliko Petrović bude izabran za gradonačelnika.

“Nadamo se jako dobrom rezultatu. Mi smo postavljeni kao centralni blok kome je oslonac Republika Srpska i koji koriguje lošu ekonomsku politiku Vlade Republike Srpske i pokušava da koriguje katastrofalnu nacionalnu politiku Saveza za promjene”, poručio je Stevandić.

Nenad Stevandić (Foto: Moja Hercegovina)
Nenad Stevandić (Foto: Moja Hercegovina)

Potpredsjednik stranke i predsjednik Gradskog odbora u Trebinju Mijat Šarović kaže da nije zadovoljan odnosom aktuelne gradske vlasti prema ostalim opštinama u istočnoj Hercegovini, te da će nastojati da to popravi.

“Mi smo ovdje zapostavili nešto što se zove Zajednica opština istočne Hercegovine. Gotovo nema nikakve saradnje između gradske administracije u Trebinju i opštinskih administracija u Hercegovini. Mislim da tu ima potencijala da radimo. Mi smo imali apsolutnu slobodu u Trebinju i nikada nismo dobili preporuku koga da podržimo na izborima. Mi smo imali određene pregovore i dobili smo obećanje od gospodina Luke Petrovića da su naši planovi i dio njegovih planova, koje će sprovoditi ako bude gradonačelnik i to je jedini razlog što mu pružamo podršku”, pojasnio je Šarović.

Nikolija Bjelica

0 Shares
0 Shares
Copy link